Вітаємо Вас на офіційному сайті Млинківської школи!
Вітаю Вас Гість | RSS Головна | Все буде добре. Колись... (НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ) - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Спілкування на різні теми... » Кохання і/чи дружба » Все буде добре. Колись... (НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ) ((Як пережити розрив стосунків з коханою людиною...)
Все буде добре. Колись... (НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ)
AlonkaДата: П`ятниця, 26.10.2012, 10:23 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 111
Статус: Offline
Обговорення проблеми самотності і болю навіяних нерозділеним коханням.
 
AlonkaДата: П`ятниця, 26.10.2012, 10:24 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 111
Статус: Offline
Одна моя знайома після розриву стосунків з хлопцем впала в депресію. Її слова: "Все буде добре. Колись..." - хочу взяти епіграфом до цієї розмови.Наперед прошу вибачення у Галочки, в чию душу зараз спробую проникнути. Тільки б не нашкодити...
Отож, в особі подруги звертаюсь до всіх, хто вважає себе причетним до цієї проблеми.
Все буде добре тоді, коли ти цього захочеш. Я не кажу - він тебе любитиме, я не кажу - ти будеш з ним. я кажу, все буде добре тоді, коли ти цього захочеш!!! Можливо, оптимальний варіант щастя для тебе і заключається в тому, щоб його не було поруч. Де написано, що саме ця людина потрібна тобі, що саме з ним ти почуватимешся добре, спокійно, щасливо в решті решт? Це зовсім не факт! Ти - хороша людина. Люди, подібні до тебе, заслуговують на щастя. Дивно, але попри всю жорстокість світу, я вірю в справедливість долі. Вона часто буває досить різка і боляче ранить наші душі, але завжди компенсує біль радістю. Життя не може бути сірим чи чорним, воно - смугасте, як зебра. Смужка чорна, смужка біла, то подарує мільйон троянд, то оббере до нитки. Можливо, подарунок долі і заключається в тому, щоб відвести від тебе біду в образі цієї людини?!! Можливо, весь позитив у тому, щоб припинити стосунки зараз, а не тоді, коли вже буде надто пізно?!! Можливо, цей біль, який ти зараз відчуваєш, і є платою, за те щастя і спокій, що чекає тебе у майбутньому. За все в цьому житті доводиться платити... Головне, щоб ціна не виявилася зависокою.
 
super-ilona234Дата: Неділя, 19.07.2020, 23:32 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Прошу совета у людей, которые реально были на сеансе в ясновидящей или владеют информацией о ней. Хочу попасть на приём к ясновидящей по имени Аника, напишите номер или страницу её, куда можно обратиться. У меня в жизни непростой период, но как из него выбраться понятия не имею, вот и решила обратиться к ясновидящей за помощью, подруга подсказала одну с Днепропетровской области я к ней ездила дооооолго и только хуже сделала, она не смогла увидеть реальных вещей и событий не то что судьбу. Видимо и не старалась, потому что сама отказалась помочь мне. Теперь я очень тщательно подошла к выбору гадалки и остановилась на Анике, девочки писали, что она помогает исправить "результаты работы" других мастеров. Мне как раз это нужно. Прошу откликнуться на мою просьбу.
 
Форум » Спілкування на різні теми... » Кохання і/чи дружба » Все буде добре. Колись... (НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ) ((Як пережити розрив стосунків з коханою людиною...)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024